A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Fogyasztó barát tájékoztató

Fogyasztó barát tájékoztató

Partnereink

KerékpárCity kerékpárbolt Budapest

Látogassa meg Kerékpárwebshop oldalunkat is!

Látogassa meg Adria kerékpár webshopunkat is!

Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kerékpár Egészségpénztárra is

A kerékpározás az egészséges életmód része, ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy valaki munkába, iskolába jár vele, a vásárlást intézi biciklivel, vagy éppen túrázásra használja. Ennek megfelelően Magyarországon lehetőség van rá, hogy Ön egészségpénztári kártyára is megvásárolhassa kerékpárját.

Cégünk számos egészségpénztárral leszerződött, ha ezek közül tagja valamelyiknek, minden további nélkül vásárolhat pénztára terhére. Ha olyan egészségpénztárnak a tagja, amellyel nem állunk szerződésben, ez nem jelenti azt, hogy elesik ettől a vásárlási módtól. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és közölje, melyik pénztárnak a tagja!

A kerékpár webáruházunkban egészségpénztári kártyával megvásárolt bicikliket csak POS terminállal veheti át (amennyiben a személyes átvétel mellett döntött). Ha a kiszállítást választja, akkor pedig csak készpénzes fizetés jöhet szóba. Így tehát Önnek kell az egészségpénztár felé a számlát benyújtani, utólagosan.

Amennyiben a házhozszállítást választja, mindenképpen az utánvételes fizetést javasoljuk. Ekkor a pénztára adatait kell megadnia a számlázási adatoknál, illetve a saját adatait, mint pénztártagét. A „Megjegyzés” rovatba az egészségpénztár neve, valamint a pénztártag neve és tagkódja kerüljön. Ha egészségpénztári kártyával vásárol, pénztárának küldjük el az eredeti számlát. Ön e-mailben kaphatja meg a számlát elektronikus formában, vagy pedig fénymásolatot postázunk.

Jó, ha tudja, hogy az egészségpénztár terhére történő vásárlás után Önt személyi jövedelemadó befizetési kötelezettség terheli. Az is lényeges, hogy csak kerékpárt vehet egészségpénztári kártyájával, alkatrészeket, kerékpáros kiegészítőket, ruházati termékeket nem, mivel ezek nem minősülnek életmódjavító sporteszköznek.

 

Kerékpár Egészségpénztár

 

Az egészségpénztáron kívül az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőségeket is választhatja:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.