close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Kerékpár Egészségpénztárra is

A kerékpározás és az egészséges életmód komolyan összefüggnek, így teljesen mindegy, hogy ki mire használja a kerékpárt (edzés, munkába járás, vásárlás, iskolába járás, stb..) Magyarországon szerencsére van olyan lehetőség, hogy egészségpénztári kártyára is megvásárolhassa kerékpárját.

Cégünk több egészségpénztárral szerződött. Ha Ön ezek közül tagja valamelyiknek, gond nélkül vásárolhat pénztára terhére. Ha az Ön egészségpénztárával nem állunk szerződésben, nem esik el ettől a vásárlási módtól! Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és tudassa velünk, melyik pénztárnak a tagja!

Kerékpár webáruházunkban egészségpénztári kártyával megvásárolt bicikliket személyes átvétel esetén csak POS terminállal veheti át. Viszont ha kiszállítást választ, akkor csak a készpénzes fizetés jöhet szóba. Eben az esetben Önnek kell utólag az egészségpénztár felé benyújtani a számlát.

Ha házhozszállítást választaz utánvételes fizetést preferáljuk. Ekkor a számlázási adatoknál pénztára adatait illetve a saját adatait kell megadnia, mint pénztártagét. A „Megjegyzés” rovatba az egészségpénztár neve, valamint a pénztártag neve és tagkódja kerüljön. Ha egészségpénztári kártyával vásárol, pénztárának küldjük el az eredeti számlát. Ön e-mailben kaphatja meg a számlát elektronikus formában, vagy pedig a fénymásolatot postázzuk.

Az egészségpénztár terhére történő vásárlás után Önt személyi jövedelemadó befizetési kötelezettség terheli. Az is lényeges, hogy kizárólag kerékpárt vehet egészségpénztári kártyájával, mivel csak ez minősül életmódjavító sporteszköznek, az alkatrészek, kerékpáros kiegészítők, ruházati termékek nem.

Szerződött egészségpénztárak: 

 

Kerékpár ep kártyáraKerékpár ep kártyaKerékpár egészségpénztárKerékpár egészségpénztárraKerékpár egészségpénztár kártyáraBicikli ep kártyáraBicikli ep kártyaBicikli egészségpénztárBicikli egészségpénztárraBicikli egészségpénztár kártyáraBringa ep kártyáraBringa ep kártyaBringa egészségpénztárBringa egészségpénztárraKerékpár ep kártyára

 

Az egészségpénztáron kívül az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőségeket is választhatja: