A termék a kosárba került.
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése
Kategóriák
Fogyasztó barát tájékoztató

Fogyasztó barát tájékoztató

Partnereink

KerékpárCity kerékpárbolt Budapest

Látogassa meg Kerékpárwebshop oldalunkat is!

Látogassa meg Adria kerékpár webshopunkat is!

Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Gyerek kerékpár, gyerek bicikli

Fő kategória >Gyerek kerékpár, gyerek bicikli

Régen véget ért már az a korszak, amikor a kisfiúknak kizárólag kék színű, a kislányoknak pedig rózsaszín gyerek bicikliket gyártottak. Kerékpár webshopunkban ennek megfelelően kiemelkedően széles színválasztékban kínáljuk gyerek kerékpárjainkat.

Tekintse meg gyerek kerékpár választékunkat!
Mire figyeljen, ha gyerek biciklit vásárol?

  • Kerülje az olyan gyerek kerékpárokat, amelyeknek irreálisan alacsony az ára. Ez annak a jele, hogy a bicikliből kispórolták a minőségi anyagokat, és valószínűleg a gyártási folyamaton is igyekeztek megspórolni, amennyit csak lehet. Márpedig, ha a bicikli nehezen hajtható, nehezen kormányozható, a gyerek akár egy életre megutálhatja a tekerést. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bicikli balesetveszélyes lehet.
  • Ne abból induljon ki, hogy a gyerek úgyis növésben van, jó lesz neki egy kicsivel nagyobb bicikli. Ha a kerékpár mérete nem stimmel, kínlódássá válhat a használata, és kérdéses, hogy mennyire képes a gyerek biztonságosan kezelni azt.
  • Ne feledkezzen el arról, hogy az új biciklit még az első használat előtt a gyerek méreteihez igazítsa. Állítsa be az ülés magasságát, és ha szükséges, a kormány magasságát is. Nagyon fontos, hogy a fékek könnyen elérhetőek legyenek, és gond nélkül képes legyen őket használni a kis biciklitulajdonos.
  • A gyerekek sokszor szeleburdiak, így óhatatlanul előfordulhatnak kisebb-nagyobb esések. Ezért érdemes beszerezni védőeszközöket, például térd- és könyökvédőket, de ami mindenképpen elengedhetetlen, az a sisak!
  • Amint biciklire pattan, a kislány vagy kisfiú is bekacsolódik a közlekedésbe. Ezért nagyon fontos felvilágosítani a legalapvetőbb közlekedési szabályokról, amelyek rá vonatkoznak.

 

Ezek a kerékpárok jó lehetőséget jelentenek arra, hogy a gyerekek megismerjék a szabad levegőn való mozgás örömét. Ebben az életkorban különösen fontos a rendszeres mozgás, ami elősegíti a gyerekek megfelelő testi és lelki fejlődését. Minden egyes óra, amit a számítógép vagy a tévé helyett a bringa nyergében töltenek, főnyeremény ebből a szempontból.

piros gyerek bicikli