A termék a kosárba került.
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése
Kategóriák

Gyerek kerékpár, gyerek bicikli

Fő kategória >Gyerek kerékpár, gyerek bicikli

Régen véget ért már az a korszak, amikor a kisfiúknak kizárólag kék színű, a kislányoknak pedig rózsaszín gyerek bicikliket gyártottak. Kerékpár webshopunkban ennek megfelelően kiemelkedően széles színválasztékban kínáljuk gyerek kerékpárjainkat.

Tekintse meg gyerek kerékpár választékunkat!
Mire figyeljen, ha gyerek biciklit vásárol?

  • Kerülje az olyan gyerek kerékpárokat, amelyeknek irreálisan alacsony az ára. Ez annak a jele, hogy a bicikliből kispórolták a minőségi anyagokat, és valószínűleg a gyártási folyamaton is igyekeztek megspórolni, amennyit csak lehet. Márpedig, ha a bicikli nehezen hajtható, nehezen kormányozható, a gyerek akár egy életre megutálhatja a tekerést. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bicikli balesetveszélyes lehet.
  • Ne abból induljon ki, hogy a gyerek úgyis növésben van, jó lesz neki egy kicsivel nagyobb bicikli. Ha a kerékpár mérete nem stimmel, kínlódássá válhat a használata, és kérdéses, hogy mennyire képes a gyerek biztonságosan kezelni azt.
  • Ne feledkezzen el arról, hogy az új biciklit még az első használat előtt a gyerek méreteihez igazítsa. Állítsa be az ülés magasságát, és ha szükséges, a kormány magasságát is. Nagyon fontos, hogy a fékek könnyen elérhetőek legyenek, és gond nélkül képes legyen őket használni a kis biciklitulajdonos.
  • A gyerekek sokszor szeleburdiak, így óhatatlanul előfordulhatnak kisebb-nagyobb esések. Ezért érdemes beszerezni védőeszközöket, például térd- és könyökvédőket, de ami mindenképpen elengedhetetlen, az a sisak!
  • Amint biciklire pattan, a kislány vagy kisfiú is bekacsolódik a közlekedésbe. Ezért nagyon fontos felvilágosítani a legalapvetőbb közlekedési szabályokról, amelyek rá vonatkoznak.

 

Ezek a kerékpárok jó lehetőséget jelentenek arra, hogy a gyerekek megismerjék a szabad levegőn való mozgás örömét. Ebben az életkorban különösen fontos a rendszeres mozgás, ami elősegíti a gyerekek megfelelő testi és lelki fejlődését. Minden egyes óra, amit a számítógép vagy a tévé helyett a bringa nyergében töltenek, főnyeremény ebből a szempontból.

piros gyerek bicikli

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.