close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Csomag visszaküldés

Csomag visszaküldés információ:

Ha vissza szeretné küldeni a KPC Bike-hoz a kerékpár webshopon vásárolt csomagját, szivesen segítünk Önnek. Csupán annyi  a teendője, hogy a lent található űrlapot kitölti és mi megrendeljük Önhöz a futárt, mellyel visszajuttathaja a terméket.

A futárszolgálat érkezése előtti napon értesítést küld, a csomag várható felvételi időpontjáról, amire válaszolva akár módosíthatja is a felvétel időpontját.

Lehetőleg az eredeti csomagolásába helyezze vissza a terméket, számlával, garanciajeggyel, elállási nyilatkozattal együtt. A futár kizárólag lezárt dobozt tud átvenni Öntől. Kerékpárt is csak ebben az állapotban hozza el a futár. 

Ezzel a szolgáltatással kényelmesen otthonában tudja feladni, a feladás díjáról Önnek a futárszolgálat állít ki számlát és érkezésekor adja át. A szállítás alatt a csomagja biztosítva van.

Nem szükséges a postáig megszervezni a csomag szállítását, drága postaköltséget fizetni, vagy elveszni a futárszolgálatok feladási rendszerében.

Használatát ajánljuk vásárlástól való elállás, garanciális javítás esetén. Természetesen amennyiben megbizonyosodtunk a garanciális problémáról utólag visszafizetjük a feladás költségét.

Feladó neve:
Irányítószám:
Település
Utca, házszám:
Telefonszám:
E-mail cím:
Kapcsolattartó neve:
Név és bankszámlaszám vételár visszautaláshoz: