A termék a kosárba került.
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése
 

Csomag visszaküldés

Csomag visszaküldés információ:

 

Amennyiben szeretné visszaküldeni a KPC Bike-hoz csomagját, mi segítséget nyújtunk benne.

Önnek csak annyi a teendője, hogy kitölti az űrlapot és mi megrendeljük Önhöz a DPD futárt, mellyel visszajuttathaja a terméket.

A futárszolgálat érkezése előtti napon küld értesítést, a másnapi várható felvételi időpontról, válaszolva rá módosíthatja a felvétel időpontját.

Kérjük eredeti csomagolásába helyezze vissza, számlával, garanciajeggyel, elállási nyilatkozattal együtt. A futár csak lezárt kartondobozba tudja átvenni Öntől a csomagot. Kerékpárt is csak kartondobozba csomagolva lehetséges az átadás.

 

Ezzel a szolgáltatással kényelmesen otthonában tudja feladni, a feladás díjáról Önnek a DPD állít ki számlát és adja át érkezésekor, a szállítás alatt biztosítva van a csomagja.

Nem szükséges a postáig megszervezni a csomag szállítását, drága postaköltséget fizetni, vagy elveszni a futárszolgálatok feladási rendszerében.

 

Használatát ajánljuk vásárlástól való elállás, garanciális javítás esetén. Természetesen amennyiben megbizonyosodtunk a garanciális problémáról utólag visszafizetjük a feladás költségét.

Feladó neve:
Irányítószám:
Település
Utca, házszám:
Tel.szám:
E-mail cím:
Kapcsolattartó neve:
Név és bankszámlaszám vételár visszautaláshoz: