close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

A KPC kerékpár története

A KPC története

A KPC fantázianév 2011-ben jött létre a KerékpárCity Kft. nevű cégünk rövidítéséből. A sáját márkát azért találtuk ki, hogy olyan kerékpárokat készítsünk, amit mi is szívesen használnánk, ezért bátran tudjuk ajánlani vevőinknek is.

Kezdetben otthoni garázsprojekt keretein belül szereltünk Cr-Mo acél vázakból túra kerékpárokat, amit a rá következő évben már alu vázas bringák is követtek.

Az előző évek felméréseit és a kiszélesedő igényeket figyelembe véve 2015-ben már gyerek bingákat is elkezdtük készíteni, továbbra is a német minőséget és az olasz formatervezés nyújtotta megjelenést szem előtt tartva, mindezeket magyar gyártósorok mellett!

Kerékpárjainkat rendszeresen teszteljük és így visszük át megszerzett tapasztalatainkat a következő évi gyártásra, mivel így biztosítjuk a versenyképességünket a többi gyártóval szemben.

Amennyiben Ön megbízható, jó minőségű, olcsó kerékpárt szeretne a gyártótól, akkor a legjobb választás a KPC, amit megrendelés esetén összeszerelt állapotban küldünk el Önhöz, Magyarország bármely településére. Önnek csak a pedált kell betekerni és a kormányt beállítani. Ha ezzel végzett már tekerhet is.

Ha pedig élőben szeretné kipróbálni, semmi akadálya, üzleteinkben megteheti. Kollégáink tanácsokkal, és komoly szakmai tudással állnak rendelkezésére.

KPC kerékpárok Magyarországról