A termék a kosárba került.
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
Új jelszó kérése
Fogyasztó barát tájékoztató

Fogyasztó barát tájékoztató

Partnereink

KerékpárCity kerékpárbolt Budapest

Látogassa meg Kerékpárwebshop oldalunkat is!

Látogassa meg Adria kerékpár webshopunkat is!

Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

A KPC kerékpár története

A KPC története

A KPC fantázianév 2011-ben jött létre a KerékpárCity Kft. nevű cégünk rövidítéséből. A sáját márkát azért találtuk ki, hogy olyan kerékpárokat készítsünk, amit mi is szívesen használnánk, ezért bátran tudjuk ajánlani vevőinknek is.

Kezdetben otthoni garázsprojekt keretein belül szereltünk Cr-Mo acél vázakból túra kerékpárokat, amit a rá következő évben már alu vázas bringák is követtek.

Az előző évek felméréseit és a kiszélesedő igényeket figyelembe véve 2015-ben már gyerek bingákat is elkezdtük készíteni, továbbra is a német minőséget és az olasz formatervezés nyújtotta megjelenést szem előtt tartva, mindezeket magyar gyártósorok mellett!

Kerékpárjainkat rendszeresen teszteljük és így visszük át megszerzett tapasztalatainkat a következő évi gyártásra, mivel így biztosítjuk a versenyképességünket a többi gyártóval szemben.

Amennyiben Ön megbízható, jó minőségű, olcsó kerékpárt szeretne a gyártótól, akkor a legjobb választás a KPC, amit megrendelés esetén összeszerelt állapotban küldünk el Önhöz, Magyarország bármely településére. Önnek csak a pedált kell betekerni és a kormányt beállítani. Ha ezzel végzett már tekerhet is.

Ha pedig élőben szeretné kipróbálni, semmi akadálya, üzleteinkben megteheti. Kollégáink tanácsokkal, és komoly szakmai tudással állnak rendelkezésére.

KPC kerékpárok Magyarországról